Bewaaradvies taarten en gebak

Hoe te bewaren
Kun je taart invriezen? En hoe kun je in de horeca grote hoeveelheden taart regenereren? De meeste taarten zijn goed voor te bereiden in bulk om vervolgens in te vriezen en weer te regenereren. Zie hier een paar handige tips.
Taart op basis van biscuit
Koelkast 2 dagen
Vriezer 1 maand
Ontdooien 6 uur

Kwarktaart
Koelkast 3 dagen
Vriezer 1 maand
Ontdooien 3 uur

Cheesecake
Koelkast 3 dagen
Vriezer 1 maand
Ontdooien 4 uur

Appeltaart op basis van Hardewener deeg
Koelkast 2 dagen
Regenereren Oven 160 °C / 10 minuten
Vriezer 1 maand
Ontdooien 6 uur

Moncou taart
Koelkast 3 dagen
Vriezer 1 maand
Ontdooien 3 uur

Soezen
Koelkast 2 dagen
Vriezer 1 maand
Ontdooien 4 uur

Cake
Koelkast 2 dagen
Opbergdoos 2 dagen
Vriezer 1 maand
Ontdooien 3 uur

Tartelet zonder vulling
Opbergdoos 2 dagen
