Ervaring van professionals
Dé pizza totaaloplossing voor professionals
Ervaar het gemak zelf
Vele professionals werken al met Pizza Perfettissima. Waarom? Omdat Pizza Perfettissima een compleet concept is waarmee je snel en gemakkelijk margerijke pizza’s toevoegt aan jouw menukaart. Pizza's, oven en service, aan alles is gedacht. Het liefst laten we de professionals zelf aan het woord. Bekijk de ervaring van een aantal professionals zelf.Liever zelf proeven? Bestel dan gratis de proefbox en ervaar de smaak en het gemak van Pizza Perfettissima zelf.
De ervaring van professionals
Hotellerie - Guesthouse Hotel
Coen Schelfhorst, eigenaar Guesthouse Hotel: 'De verwerking van de pizza is mega simpel. Je haalt hem uit de oven, alleen nog even aftoppen en dan wordt de pizza geserveerd. We hebben geen keukenteam van 20 koks, iedereen kan hem maken.'
Leisure - Vakantiepark 'T Hooge Holt
Gerjan Kleefman Horeca Manager Vakantiepark ’T Hooge Holt: ''We zijn overgestapt naar Pizza Perfettissima omdat wij met een bodem van betere kwaliteit wilden werken. De smaak van de pizza is beter en ziet er rustiek uit. Een perfecte bodem om mee te werken!’'
Petrol - Shell Serva
Celeste Aerts medewerker Shell Amersfoort: ‘Het proces met de pizza is als volgt: je pakt de bodem uit de vriezer en nemen die mee naar onze plek bij de Bakery, waar we dus ook alle toppings al hebben, dus dat is ideaal. We beleggen de pizza naar wens, paar minuutjes in de oven en binnen 4 tot 6 minuten is de pizza compleet en je draagt hem uit. Mens blij, wij blij!’'
Proeven is geloven
Vraag gratis een Pizza Perfettissima proefbox aan!
Vul het formulier in en ontvang een gratis proefbox naar keuze. OP=OP. Uitsluitend voor horeca professionals in Nederland. Per type proefbox één per adres.