Recepten / Pizza / La PINSA! Flammkuchen-style

La PINSA! Flammkuchen-style

1 persoon

Pinsa gebasseerd op de Duitse Flammkuchen. Heerlijk voor bij de borrel.

Ingrediënten / Benodigdheden

Voor het bakken:

  • 1 La PINSA! Base Bianca 
  • 30 g Spek, gesneden 
  • 10 g Spekreepjes 
  • 20 g Rode ui, in partjes

Na het bakken: 

  • Verse bieslook   

Bereidingswijze

  • Bedek de pinsa met de gesneden plakjes spek
  • Verdeel de spekreepjes en de partjes ui over de pinsa
  • Bak de pinsa volgens de bereidingswijze
  • Top af met bieslook 

Aanmelden nieuwsbrief

Door op versturen te klikken, ga je akkoord met onze voorwaarden.

Cookies

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Voor sommige soorten hebben we je toestemming nodig.

De noodzakelijke cookies en anonieme statistieken zijn altijd automatisch actief; als je op "accepteer alle cookies" klikt, accepteer je ook de optionele cookies. Wanneer je zelf wilt kiezen welke cookies je aanzet, klik je op “cookie instellingen”.

Cookie-instellingen

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Voor sommige soorten hebben we je toestemming nodig.

Noodzakelijke cookies gebruiken we om de basisfuncties van de site te kunnen laten draaien. Deze cookies verzamelen nooit persoonsgegevens.

Deze cookies verzamelen anoniem gegevens over hoe bezoekers onze website gebruiken, zodat we onze website verder kunnen verbeteren.

Deze cookies verzamelen gegevens over hoe bezoekers onze website gebruiken, zodat we onze website verder kunnen verbeteren.

Deze cookies maken het mogelijk om embeds van YouTube, LinkedIn, Facebook, Instagram etc. te tonen in artikelen. Ook kunnen deze cookies worden gebruikt om gepersonaliseerde advertenties te tonen en daarom kunnen deze cookies je surfgedrag op verschillende websites volgen.