Vegan Boerenpannenkoek
1 persoon
De traditionele boerenpannenkoek in een vegan jasje.Ingrediënten / Benodigdheden
Beslag
- 90 gr Koopmans Professioneel Vegan pannenkoekmix Glutenvrij
- 165 ml water
Vulling
- 60 gr vegan geraspte kaas
- 10 gr paprika
- 15 gr champignons
- 15 gr ui
Bakolie
- Vegan bakolie of bakboter naar keuze
Tip!
Op zoek naar meer inspiratierecepten voor pannenkoeken? Bekijk de Koopmans Professioneel pannenkoekrecepten.Bereidingswijze
Mise en place
Pannenkoekmix
- Roer de vegan pannenkoekmix glutenvrij met het water tot een glad beslag
Vulling
- Snijd de champignon in dunne plakjes
- Snijd de paprika en ui in kleine blokjes
Bereiding
- Schenk een scheutje (vegan) olie in de pan
- Verdeel de groenten in de pan
- Bedek de groenten met beslag
- Bak de pannenkoek op middelhoog tot hoog vuur gaar en bruin
- Draai de pannenkoek om als deze van boven bijna droog is en van onderen goudbruin en knapperig
- Bestrooi de pannenkoek met de vegan geraspte kaas en wacht even totdat de kaas begint te smelten
- Serveer de pannenkoek uit