Pannenkoek Greek White (vegan)
1 persoon
Pannenkoek vegan stijl met een Griekse twist.Ingrediënten / Benodigdheden
Beslag
- 90 gram Koopmans Professioneel Vegan pannenkoekmix Glutenvrij
- 165 ml water
Vulling
- 70 gr Violife Greek White block
- 3 cherry tomaatjes
- bosui
- rucola
- eetlepel vijgenjam
- 20 gram blauwe bessen
Bakolie
- Phase Professional Bakken & Braden of een andere vegan bakolie of bakboter
Tip!
Op zoek naar meer inspiratierecepten voor (vegan) pannenkoeken? Bekijk de pannenkoekenrecepten van Koopmans Professioneel.Bereidingswijze
Mise en place
Pannenkoekmix
- Maak het beslag voor de vegan pannenkoek door water te roer met de vegan pannenkoekmix glutenvrij
Vulling
- Snijd de tomaatjes in vieren
- Snijd de bosui in ringen
- Verkruimel de witte kaas
Bereiding
- Schenk een scheutje vegan olie in de pan
- Bedek de bodem van de pan met het beslag
- Bak de pannenkoek op middelhoog tot hoog vuur gaar en bruin
- Draai de pannenkoek om als deze van boven bijna droog is en van onderen goudbruin en knapperig
- Plaats de pannenkoek omgedraaid op een bord
- Beleg voor de helft met rucola en strooi daarover de tomaat, bosui, blauwe bessen en greek white
- Vouw de pannenkoek dubbel
- Top af met de vijgenjam