Pannenkoek Fungi
1 persoon
Een pannenkoek vol paddenstoelen.Ingrediënten / Benodigdheden
Beslag
- 90 gr Koopmans Professioneel Vegan pannenkoekmix Glutenvrij
- 165 ml water
Vulling
- 5 gr ui
- 5 gr oesterzwammen
- 15 gr champignon
- 5 gr lente ui
- 12 gr Violife creamy
- 20 gedroogde shiitake (gemarineerd)
- 2 gr tuinkers
- 15 gr vegan truffelmayo
Bakolie
- Phase Professional Bakken & Braden
Tip!
Voor het bakken van de ingrediënten, begin met de groente met langste garingstijd > champignons, oesterzwammen, lente ui.Bereidingswijze
Mise en place
Pannenkoekmix
- Roer de vegan pannenkoekmix glutenvrij met het water tot een glad beslag
Vulling
- Snijd de oesterzwammen
- Snijd de chamgignon in plakjes
- Snijd lente ui in ringen
Bereiding
- Schenk een scheutje olie in de pan
- Verdeel de groenten in de pan
- Bedek de groenten met het beslag
- Bak de pannenkoek op middelhoog tot hoog vuur gaar en bruin
- Draai de pannenkoek om als deze van boven bijna droog is en van onderen goudbruin en knapperig
- Plaats de pannenkoek op een bord en voeg de Violife creamy in bolletjes toe aan de pannenkoek
- Top de pannenkoek af met gemarineerde shiitake, truffelmayo en lente ui