Vanillemousse met bosvruchten
10 personen
Vanillemousse frambozen topping, bosvruchten, kletskop, frambozen sorbetijs.
€ 12,07 per receptuur / € 1,21 p.p.*
Ingrediënten / Benodigdheden
Benodigdheden:
- 10 rvs gebaksringen 7 cm Ø
Ingrediënten:
- 71 g Alsa Vanillemousse mix
- 2 dl Alsa frambozen topping
- 2 dl halfvolle melk
- 30 frambozen kletskoppen
- 300 g rood fruit
- 300 g frambozen sorbetijs
Tip!
Net een handeling minder: dit dessert kan ook prima zonder sorbert ijsBereidingswijze
- Bekleed de onderkant en buitenkant van de ringen strak met aluminiumfolie om lekkage aan de onderkant te voorkomen
- Plaats de ringen op een plateau
- Bekleed de binnenkant van de ringen met pvc-folie of een strook bakpapier
- Klop de vanillemousse 2 minuten op lage snelheid en vervolgens 5 minuten op hoge snelheid
- Doe de mousse in een spuitzak met een spuitmondje
- Vul de ringen ¾ met de vanillemousse en zet ze gedurende 2 uur in de koeling
Afwerking dessert
- Verwijder de ringen en de stroken bakpapier of pvc-folie
- Leg de vanillemousse op een bord
- Decoreer naar eigen inzicht met de frambozen kletskop
- Verdeel het rood fruit en besprenkel met de aardbeien topping
- Schep een bolletje frambozen sorbetijs
*Prijzen zijn indicatief en lopen uiteen bij de grossiers.