Vanillemousse met amandel
10 personen
€ 5,32 per recept / €0,53 p.p.*
Ingrediënten / Benodigdheden
- 5 dl Alsa vloeibare vanillemousse
- 2,5 dl Alsa topping Chocolade
- 1 tl / 3 amandel aroma (3g)
- 80 g amandelschaafsel
Bereidingswijze
- Klop de mousse gedurende 3-5 minuten voor een lichte en luchtige mousse. Voor een meer vaste mousse 6-10 minuten
- Voeg de amandel aroma toe
- Doe de mousse in een spuitzak met een spuitmondje naar keuze
- Portioneer de mousse met een spuitzak in glazen of ander servies
- Plaats de mousse gedurende 2 uur in de koelkast alvorens te serveren
- Plaats de amandelschaafsel ongeveer 10 minuten in de oven op 160 graden voor een mooie bruine kleur
Afwerking
Garneer met de chocolade topping en gebruineerd amandelschaafsel
Garnering suggestie
- Chocolade krullen
*Prijzen zijn indicatief en lopen uiteen bij de grossiers.