Sweet Chocolate
36 personen
Karamel Panna Cotta en pure chocolade mousse met chocolade cake.
€ 25,58 per recept / € 0,65 p.p.* (Zonder topping)
Ingrediënten / Benodigdheden
Ingrediënten:
Karamel Panna Cotta:
- 195 g Alsa Panna Cotta mix
- 7,5 dl halfvolle melk
- 7,5 dl slagroom
- 90 g gezouten karamel pasta (4-5 eetlepels)
Chocolade fondant:
- 520 g Chocolade fondant mix
- 2 dl halfvolle melk
Chocolademousse:
- 192 g Alsa Chocolademousse Classic
- 4 dl water
Garnering suggestie:
- Karamelblokjes
- Alsa Karamel topping
- Chocolade schotsen
Bereidingswijze
Bereidingswijze:
Chocolade fondant:
- Meng in een kom de melk met de mix tot een gladde massa
- Vet het cakeblik in met spray
- Bak in 20 -30 minuten af op 175 graden
- Laat afkoelen
Karamel Panna Cotta:
- Breng de melk en room aan de kook
- Voeg de Panna Cotta mix toe en breng opnieuw aan de kook
- Voeg de gezouten karamel pasta toe
- Laat afkoelen tot 35 graden
- Vul de glazen tot 1/3 deel van het glas
- Laat 10-15 minuten stijven in de koeling
Chocolademousse:
- Meng de Alsa Classic mix met de koude melk
- Klop het geheel gedurende 3-4 minuten op hoge snelheid
- Doe de mousse in een spuitzak met een spuitmondje naar keuze
Opbouw van de glazen:
- Maak kleine stukjes van de fondant
- Leg de cake op de Karamel Panna Cotta
- Spuit de Chocolademousse op de fondant, houd ruimte over voor garnering
* Prijzen zijn indicatief en lopen uiteen per grossier.