Recepten / Dessert / Spicy Crème Brûlée

Spicy Crème Brûlée

10 porties

Een crème brûlée met een pittige touch. Met sinaasappel en gember.

Ingrediënten / Benodigdheden

  • 130 gram Crème Brûlée mix
  • 5 dl room
  • 5 dl halfvolle melk
  • 100 gram Stem gember
  • 2 stuks Handsinasappels voor rasp van de schil  

Bereidingswijze

  • Hak de stem gember fijn.
  • Breng de melk samen met de room aan de kook.
  • Rasp hierin de sinasappels en voeg de gember er ook bij.
  • Haal van het vuur en voeg de Alsa Crème Brûlée Mix toe aan de kokende vloeistof. Meng met een garde tot een homogeen mengsel.  
  • Vul je servies met de crème brûlée en dek af.
  • Plaats in de koeling voor minimaal 2 uur.   

Afwerking:
Bestrooi voor serveren met rietsuiker en karamelliseer.

Aanmelden nieuwsbrief

Door op versturen te klikken, ga je akkoord met onze voorwaarden.

Cookies

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Voor sommige soorten hebben we je toestemming nodig.

De noodzakelijke cookies en anonieme statistieken zijn altijd automatisch actief; als je op "accepteer alle cookies" klikt, accepteer je ook de optionele cookies. Wanneer je zelf wilt kiezen welke cookies je aanzet, klik je op “cookie instellingen”.

Cookie-instellingen

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Voor sommige soorten hebben we je toestemming nodig.

Noodzakelijke cookies gebruiken we om de basisfuncties van de site te kunnen laten draaien. Deze cookies verzamelen nooit persoonsgegevens.

Deze cookies verzamelen anoniem gegevens over hoe bezoekers onze website gebruiken, zodat we onze website verder kunnen verbeteren.

Deze cookies verzamelen gegevens over hoe bezoekers onze website gebruiken, zodat we onze website verder kunnen verbeteren.

Deze cookies maken het mogelijk om embeds van YouTube, LinkedIn, Facebook, Instagram etc. te tonen in artikelen. Ook kunnen deze cookies worden gebruikt om gepersonaliseerde advertenties te tonen en daarom kunnen deze cookies je surfgedrag op verschillende websites volgen.