Soesjes gevuld met witte chocolademousse
10 personen
Soesjes gevuld met witte chocolademousse en chocolade topping
€ 7,38 per receptuur / € 0,74 p.p.*
Ingrediënten / Benodigdheden
- 100 g Alsa Witte Chocolademousse mix
- 2,5 dl Alsa topping Chocolade
- 2,5 dl Alsa topping smaak Karamel Zeezout
- 2 dl halfvolle melk
- 30 soesjes kant-en-klaar
- Vanille roomijs
Tip!
Een handeling minder: vul de de soesje “plain” zonder laag karamel zeezout topping.Bereidingswijze
- Prik een gat in de soesjes
- Maak een karamel van de karamel zeezout topping en haal de ongevulde soesjes erdoorheen
- Meng de witte chocolademousse mix met de melk
- Klop 2 minuten op lage snelheid en vervolgens 5 minuten op hoge snelheid
- Doe de chocolademousse in een spuitzak met een glad spuitmondje van 8/10 mm Ø
- Vul de soesjes met de chocolademousse
- Zet de soesjes gedurende 2 uur in de koelkast alvorens te serveren
Afwerking dessert
- Plaats de soesjes naar eigen inzicht op een bord
- Verdeel de chocolade topping
- Schep het vanille roomijs erbij
*Prijzen zijn indicatief en lopen uiteen bij de grossiers.