So matcha better
24 porties
Een panna cotta met matcha en een compote van bloedsinaasappel.Ingrediënten / Benodigdheden
- 1 zakje Alsa Panna-Cotta mix (260 gram)
- 1 liter Half volle melk
- 1 liter Room
- 60 gram Matcha poeder
- 12 stuks Bloedsinasappels
- 200 gram Kristal suiker
Bereidingswijze
Panna Cotta
- Breng de melk aan de kook
- Voeg de panna-cotta mix en de match poeder toe aan de melk, voortdurend blijven roeren.
- Verwijder van het vuur, voeg de room toe en meng
- Vul je servies met de panna-cotta en dek af en plaats in de koeling voor minimaal 2 uur.
- Of giet in een mal en laat opstijven in de vriezer.
Compote
- Snij de bloedsinaasappel uit.
- Maak een droge karamel van de suiker.
- Voeg de bloedsinaasappel erbij en kook in tot gewenste dikte.
Afwerking
Verdeel de bloedsinaasappel compote over de panna-cotta. Je kan er eventueel nog een crumble bij doen.