So matcha better
10 porties
Een panna cotta met matcha en een compote van bloedsinaasappel.Ingrediënten / Benodigdheden
- 1 pak Alsa Liquide panna-cotta
- 30 gram Matcha poeder
- 6 stuks Bloedsinasappels
- 100 gram Kristal suiker
Bereidingswijze
Panna Cotta
- Doe de panna-cotta in een passende pan.
- Voeg de matcha poeder erbij.
- Kook de panna-cotta op een lage stand onder voortdurend roeren op tot het een keer kookt.
- Vul je servies met de panna-cotta en dek af en plaats in de koeling voor minimaal 2 uur.
- Of giet in een mal en laat opstijven in de vriezer.
Compote
- Snij de bloedsinaasappel uit.
- Maak een droge karamel van de suiker.
- Voeg de bloedsinaasappel erbij en kook in tot gewenste dikte.
Afwerking
Verdeel de bloedsinaasappel compote over de panna-cotta. Je kan er eventueel nog een crumble bij doen.