Raspberry Refreshment
36 personen
Verras je gasten met deze mooie presentatie van Vanille en Frambozen Panna Cotta
€ 21,85 per recept / € 0,61 p.p.* (Zonder topping)
Ingrediënten / Benodigdheden
Ingrediënten:
Frambozen Panna Cotta:
- 195 g Alsa Panna Cotta mix
- 2,4 dl halfvolle melk
- 7,5 dl slagroom
- 5,4 dl frambozenpuree
Vanille Panna Cotta:
- 195 g Alsa Panna Cotta mix
- 7,5 dl halfvolle melk
- 7,5 dl slagroom
- 2 Gourmet vanille stokjes Dr. Oetker Professional
Garnering suggestie:
- Verse frambozen
- Alsa frambozen topping
- Verse basilicum
- Verse munt
Bereidingswijze
Bereidingswijze:
Frambozen Panna Cotta:
- Breng de melk, room en de frambozenpuree aan de kook
- Voeg de Panna Cotta mix toe en breng opnieuw aan de kook
- Laat afkoelen tot 35 graden
- Leg de glazen schuin op een muffinplaat
- Vul de glazen schuin tot 1 cm onder de rand van het glas
- Zet de glazen in de koeling en laat ongeveer 10-15 minuten stijven
Vanille Panna Cotta:
- Snijd de vanillestokjes door het midden en haal het merg met de rug van een mes eruit
- Breng de melk, room en vanille aan de kook
- Haal van het vuur en laat 10 minuten trekken
- Voeg de Panna Cotta mix toe en opnieuw opkoken
- Laat afkoelen tot 35 graden
- Zet de gevulde glazen met Frambozen Panna Cotta rechtop en vul de glazen met de Vanille Panna Cotta, houd ruimte over voor garnering
- Zet de glazen in de koeling en laat ongeveer 10 minuten stijven
* Prijzen zijn indicatief en lopen uiteen per grossier.