Passionate Coconut
36 personen
Kokos mousse met Passievrucht gelei
€ 8,91 per recept / € 0,25 p.p.* (Zonder topping)
Ingrediënten / Benodigdheden
Ingrediënten:
Passievrucht gelei:
- 5 dl passievruchtpuree
- 120 g suiker
- 9 g gelatine Dr. Oetker Professional (2,5 blad)
Kokosmousse:
- 180 g Alsa Kokosmousse mix
- 4 dl melk
Garnering suggestie:
- Verse passievrucht
- Kokos flakes of verse kokos
- Witte chocolade
- Meringue staafjes
Bereidingswijze
Bereidingswijze:
Passievrucht gelei:
- Week de gelatine in koud water
- Warm de passievruchtpuree met de suiker op
- Knijp de gelatine goed uit en voeg toe aan de puree
- Laat afkoelen tot 35 graden
- Vul 1/3 deel van het glas
- Laat opstijven in de koeling
Kokosmousse:
- Meng de Alsa Kokosmix met de melk
- Klop het geheel gedurende 3-4 minuten op hoge snelheid
- Doe de mousse in een spuitzak met een spuitmondje naar keuze
Opbouw van de glazen:
- Spuit een laag Kokosmousse op de koude Passievrucht gelei, houd ruimte over voor garnering
* Prijzen zijn indicatief en lopen uiteen per grossier.