Panna cotta met tijm en gorgonzola
24 porties
Een panna cotta met tijm, gorgonzola, zwarte peper, appels- en perencompote.Ingrediënten / Benodigdheden
- 1 zakje ALsa Panna-Cotta Mix (260 g)
- 1 liter Melk
- 1 liter Room
- 30 g Verset tijm
- 60g slagen zwarte peper uit de molen
- 400g Gorgonzola
- 8 st Goudrennet appels
- 8st Conference peren
Bereidingswijze
Panna Cotta
- Breng de melk aan de kook
- Voeg de mix, tijm, zwarte peper en gorgonzola erbij
- Verwijder van het vuur, voeg de room toe en meng
- Haal de massa door een fijne zeef en druk goed uit.
- Vul je servies met de panna-cotta en dek af.
- Plaats in de koeling voor minimaal 2 uur.
Compote
- Snijd de appel en peer in fijne brunoise (optioneel kun je het fruit schillen).
- Stoof het fruit kort in een pan en laat afkoelen.
Afwerking
Verdeel de appel/peren compote over de panna-cotta.