Panna Cotta hibiscus
24 porties
Een panna cotta met hibiscus, rood fruit en verveine.Ingrediënten / Benodigdheden
- 1 zak Alsa Panna-Cotta mix (260 g)
- 1 liter halfvolle melk
- 1 liter Room
- 60 gram Hibiscus gedroogd
- 20 gram Verveine kruid (vers)
- Aardbei, blauwe bes, braam
Tip!
Voeg ook eens een roodfruit saus toe!Bereidingswijze
- Breng de melk aan de kook
- Voeg de mix, gedroogde hibiscus en de verveine toe aan de kokende melk
- Verwijder van het vuur, voeg de room toe en meng.
- Haal de massa door een fijne zeef druk goed uit.
- Vul je servies met de panna-cotta en dek af en plaats in de koeling voor minimaal 2 uur.
- Of giet in een mal en laat opstijven in de vriezer.
Afwerking
Verdeel het fruit over de panna-cotta.