Recepten / Dessert / Panna Cotta hibiscus

Panna Cotta hibiscus

24 porties

Een panna cotta met hibiscus, rood fruit en verveine.

Ingrediënten / Benodigdheden

  • 1 zak  Alsa Panna-Cotta mix (260 g)
  • 1 liter halfvolle melk
  • 1 liter Room
  • 60 gram Hibiscus gedroogd
  • 20 gram Verveine kruid (vers)
  • Aardbei, blauwe bes, braam   

Tip!

Voeg ook eens een roodfruit saus toe!

Bereidingswijze

  •  Breng de melk aan de kook
  • Voeg de mix, gedroogde hibiscus en de verveine toe aan de kokende melk
  • Verwijder van het vuur, voeg de room toe en meng.  
  • Haal de massa door een fijne zeef druk goed uit.
  • Vul je servies met de panna-cotta en dek af en plaats in de koeling voor minimaal 2 uur.
  • Of giet in een mal en laat opstijven in de vriezer.

Afwerking
Verdeel het fruit over de panna-cotta. 

Aanmelden nieuwsbrief

Door op versturen te klikken, ga je akkoord met onze voorwaarden.

Cookies

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Voor sommige soorten hebben we je toestemming nodig.

De noodzakelijke cookies en anonieme statistieken zijn altijd automatisch actief; als je op "accepteer alle cookies" klikt, accepteer je ook de optionele cookies. Wanneer je zelf wilt kiezen welke cookies je aanzet, klik je op “cookie instellingen”.

Cookie-instellingen

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Voor sommige soorten hebben we je toestemming nodig.

Noodzakelijke cookies gebruiken we om de basisfuncties van de site te kunnen laten draaien. Deze cookies verzamelen nooit persoonsgegevens.

Deze cookies verzamelen anoniem gegevens over hoe bezoekers onze website gebruiken, zodat we onze website verder kunnen verbeteren.

Deze cookies verzamelen gegevens over hoe bezoekers onze website gebruiken, zodat we onze website verder kunnen verbeteren.

Deze cookies maken het mogelijk om embeds van YouTube, LinkedIn, Facebook, Instagram etc. te tonen in artikelen. Ook kunnen deze cookies worden gebruikt om gepersonaliseerde advertenties te tonen en daarom kunnen deze cookies je surfgedrag op verschillende websites volgen.