Panna Cotta hibiscus
10 porties
Een panna cotta met hibiscus, rood fruit en verveine.Ingrediënten / Benodigdheden
- 1 pak Alsa Liquide panna-cotta
- 30 gram Hibiscus gedroogd
- 10 gram Verveine kruid (vers)
- Aardbei, blauwe bes, braam
Tip!
Voeg ook eens een roodfruit saus toe!Bereidingswijze
- Doe de panna-cotta in een passende pan.
- Voeg de gedroogde hibiscus en verveine erbij.
- Kook de panna-cotta op een lage stand onder voortdurend roeren op tot het een keer kookt.
- Haal de massa van de warmte bron en zeef door een fijne zeef druk goed uit.
- Vul je servies met de panna-cotta en dek af en plaats in de koeling voor minimaal 2 uur.
- Of giet in een mal en laat opstijven in de vriezer.
Afwerking
Verdeel het fruit over de panna-cotta.