Recepten / Dessert / Panna Cotta hibiscus

Panna Cotta hibiscus

10 porties

Een panna cotta met hibiscus, rood fruit en verveine.

Ingrediënten / Benodigdheden

  • 1 pak Alsa Liquide panna-cotta
  • 30 gram Hibiscus gedroogd
  • 10 gram Verveine kruid (vers)
  • Aardbei, blauwe bes, braam   

Tip!

Voeg ook eens een roodfruit saus toe!

Bereidingswijze

  • Doe de panna-cotta in een passende pan.
  • Voeg de gedroogde hibiscus en verveine erbij.
  • Kook de panna-cotta op een lage stand onder voortdurend roeren op tot het een keer kookt.
  • Haal de massa van de warmte bron en zeef door een fijne zeef druk goed uit.
  • Vul je servies met de panna-cotta en dek af en plaats in de koeling voor minimaal 2 uur.
  • Of giet in een mal en laat opstijven in de vriezer.

Afwerking
Verdeel het fruit over de panna-cotta. 

Aanmelden nieuwsbrief

Door op versturen te klikken, ga je akkoord met onze voorwaarden.

Cookies

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Voor sommige soorten hebben we je toestemming nodig.

De noodzakelijke cookies en anonieme statistieken zijn altijd automatisch actief; als je op "accepteer alle cookies" klikt, accepteer je ook de optionele cookies. Wanneer je zelf wilt kiezen welke cookies je aanzet, klik je op “cookie instellingen”.

Cookie-instellingen

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Voor sommige soorten hebben we je toestemming nodig.

Noodzakelijke cookies gebruiken we om de basisfuncties van de site te kunnen laten draaien. Deze cookies verzamelen nooit persoonsgegevens.

Deze cookies verzamelen anoniem gegevens over hoe bezoekers onze website gebruiken, zodat we onze website verder kunnen verbeteren.

Deze cookies verzamelen gegevens over hoe bezoekers onze website gebruiken, zodat we onze website verder kunnen verbeteren.

Deze cookies maken het mogelijk om embeds van YouTube, LinkedIn, Facebook, Instagram etc. te tonen in artikelen. Ook kunnen deze cookies worden gebruikt om gepersonaliseerde advertenties te tonen en daarom kunnen deze cookies je surfgedrag op verschillende websites volgen.