Mousse Trio
36 personen
Een mooie combinatie van Straciatella mousse, Pure Chocolade mousse en Witte Chocolade mousse.
€ 14,85 per recept / € 0,41 p.p.* (Zonder topping)
Ingrediënten / Benodigdheden
Ingrediënten:
Witte Chocolademousse:
- 200 g Alsa Witte Chocolade mix
- 4 dl melk
Chocolade mousse Douceur:
- 192 g Alsa Chocolademousse Douceur
- 4 dl melk
Straciatellamousse:
- 160 g Alsa
- Straciatellamousse mix
- 4 dl melk
Crunch:
- 250 g gesuikerde pinda's
Garnering suggestie:
- Chocolade staafjes
- Gestreepte chocolade schots
- Kletskop
Bereidingswijze
Bereidingswijze:
Straciatellamousse:
- Meng de Alsa Straciatella mix met de melk
- Klop het geheel gedurende 3-4 minuten op hoge snelheid
- Doe de mousse in een spuitzak met een spuitmondje naar keuze
- Vul de glazen met een laag Straciatellamousse
- Laat opstijven in de koeling
Chocolademousse:
- Meng de Alsa Chocolademousse mix met de melk
- Klop het geheel gedurende 3-4 minuten op hoge snelheid
- Doe de mousse in een spuitzak met een spuitmondje naar keuze
Witte Chocolademousse:
- Meng de Alsa Witte Chocolademousse mix met de melk
- Klop het geheel gedurende 3-4 minuten op hoge snelheid
- Doe de mousse in een spuitzak met een spuitmondje naar keuze
Opbouw van de glazen:
- Spuit een laag puur Chocolademousse
- Laat opstijven in de koeling
- Verdeel de gesuikerde pinda's in de glazen
- Spuit een laag Witte Chocolademousse, houd ruimte over voor garnering
* Prijzen zijn indicatief en lopen uiteen per grossier.