Mini brownie met witte chocolademousse
10 personen
Mini brownie met witte chocolademousse, duo van vanille- en chocoladesaus
€ 8,98 per receptuur / € 0,90 p.p.*
Ingrediënten / Benodigdheden
- 50 g Alsa Witte Chocolademousse mix
- 1 dl Alsa chocoladesaus
- 1 dl Alsa vanillesaus
- 15 st Dr. Oetker Professional mini brownie 30 g
Bereidingswijze
- Haal de mini brownie uit de vriezer
- Wanneer de brownie bijna ontdooid zijn, snijd ze in de lengte doormidden
- Klop de witte chocolademousse 2 minuten op lage snelheid en vervolgens 5 minuten op hoge snelheid
- Doe de witte chocolademousse in een spuit zak met een spuitmondje
- Gebruik 3 halve brownies p.p.
- Spuit een laag mousse op de twee halve brownies. Leg ze in de koeling om de mousse te laten stijven
Afwerking dessert
- Leg het laatste stuk brownie op de mousse, en plaats de brownie tompouce plat op het bord
- Giet naar eigen inzicht de chocoladesaus en vanillesaus op het bord
Garnering suggestie
- Amandelschaafsel
- Eetbare bloemetjes
*Prijzen zijn indicatief en lopen uiteen bij de grossiers.