Like It Berry Much
36 personen
Frambozen gelei, Witte Chocolademousse, crunch en Aardbeimousse.
€ 14,52 per recept / € 0,40 p.p.* (Zonder topping)
Ingrediënten / Benodigdheden
Ingrediënten:
Frambozen gelei:
- 5 dl frambozenpuree
- 6,6 g gelatine Dr.Oetker Professional (2 bladen)
Witte Chocolademousse:
- 200 g Alsa Witte Chocolade mix
- 4 dl melk
Crunch:
- 250 g Dr. Oetker Professional Mix voor Kruimelbodem
- 70 g boter
- 150 g gesuikerde pinda's
Aardbeienmousse:
- 180 g Alsa Aardbeienmousse mix
- 4 dl water
Garnering suggestie:
- Plakjes verse aardbeien
- Witte chocolade krullen
- Muntblad
Bereidingswijze
Bereidingswijze:
Frambozen gelei:
- Week de gelatine in koud water
- Warm de frambozenpuree op
- Knijp de gelatine goed uit en voeg toe aan de puree
- Laten afkoelen tot 35 graden
- Vul 1/3 deel van het glas
- Laat opstijven in de koeling
Crunch:
- Hak de gesuikerde pinda's in grove stukken
- Smelt de boter in een pannetje
- Neem de pan van het vuur en roer de kruimelbodem mix door de gesmolten boter
- Meng de pinda's met de kruimelbodem
Witte Chocolademousse:
- Meng de Alsa Witte Chocolademousse mix met de melk
- Klop het geheel gedurende 3-4 minuten op hoge snelheid
- Doe de mousse in een spuitzak met een spuitmondje naar keuze
Aardbeienmousse:
- Meng de Alsa Aardbeienmousse mix met het water
- Klop het geheel gedurende 3-4 minuten op hoge snelheid
- Doe de mousse in een spuitzak met een spuitmondje naar keuze
Opbouw van de glazen:
- Spuit een laag Witte Chocolademousse op de koude Frambozen gelei
- Laat opstijven in de koeling
- Verdeel een laagje crunch
- Spuit een laag Aardbeienmousse, houd ruimte over onder de rand voor garnering
* Prijzen zijn indicatief en lopen uiteen per grossier.