Recepten / Dessert / Framboos Panna Cotta

Framboos Panna Cotta

10 personen

Vol van smaak

€ 6,65 per recept / €0,66 p.p.*

Ingrediënten / Benodigdheden

Tip!

Nog eenvoudiger: bereid het dessert zonder framboos essence.

Bereidingswijze

  • Warm de Panna Cotta op in een pan of combisteamer
  • Laat het afkoelen tot 25 graden
  • Voeg de framboos essence toe
  • Giet de Panna Cotta in de glazen en plaats gedurende 2 uur in de koelkast

Afwerking

  • Garneer de Panna Cotta met de frambozen topping

Garnering suggestie

  • Verse frambozen
  • Aardbeien
  • Verse munt
  • Kletskop  

*Prijzen zijn indicatief en lopen uiteen bij de grossiers. 

Aanmelden nieuwsbrief

Door op versturen te klikken, ga je akkoord met onze voorwaarden.

Cookies

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Voor sommige soorten hebben we je toestemming nodig.

De noodzakelijke cookies en anonieme statistieken zijn altijd automatisch actief; als je op "accepteer alle cookies" klikt, accepteer je ook de optionele cookies. Wanneer je zelf wilt kiezen welke cookies je aanzet, klik je op “cookie instellingen”.

Cookie-instellingen

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Voor sommige soorten hebben we je toestemming nodig.

Noodzakelijke cookies gebruiken we om de basisfuncties van de site te kunnen laten draaien. Deze cookies verzamelen nooit persoonsgegevens.

Deze cookies verzamelen anoniem gegevens over hoe bezoekers onze website gebruiken, zodat we onze website verder kunnen verbeteren.

Deze cookies verzamelen gegevens over hoe bezoekers onze website gebruiken, zodat we onze website verder kunnen verbeteren.

Deze cookies maken het mogelijk om embeds van YouTube, LinkedIn, Facebook, Instagram etc. te tonen in artikelen. Ook kunnen deze cookies worden gebruikt om gepersonaliseerde advertenties te tonen en daarom kunnen deze cookies je surfgedrag op verschillende websites volgen.