Flensje met chocolademousse
10 personen
Flensje met chocolademousse en orange marmelade
€ 9,07 per receptuur / € 0,91 p.p.*
Ingrediënten / Benodigdheden
- 96 g Alsa Chocolademousse mix
- 10 Koopmans Professioneel flensjes
- 2 dl halfvolle melk
- 2,5 dl orange marmelade
Bereidingswijze
- Verwarm de flensjes 5 minuten in de oven op 140 °C
- Meng de chocolademousse mix met de melk
- Klop 2 minuten op lage snelheid en vervolgens 5 minuten op hoge snelheid
- Doe de chocolademousse in een spuitzak met een spuitmondje van 1 cm Ø
- Vouw de flensjes in vieren
- Spuit de chocolademousse in de bovenste laag van de flensjes
- Plaats de flensjes gedurende 2 uur in de koelkast, afgedekt met plasticfolie
- Plaats een flensje op een bord
- Maak de marmelade warm en verdeel over het gevulde flensje
*Prijzen zijn indicatief en lopen uiteen bij de grossiers.