Crispy Speculaas
36 personen
Speculaas-crème en speculaaskoekjes
€ 7,54 per recept / € 0,21 p.p.* (Zonder topping)
Ingrediënten / Benodigdheden
Ingrediënten:
Speculaas crème:
- 195 g Alsa Crème Brûlée mix
- 7,5 dl halfvolle melk
- 7,5 dl slagroom
- 5 g speculaas poeder
Speculaas:
- 300 g speculaas koekjes (vulling en deco)
Garnering suggestie:
- Stukken speculaas
- Mandarijn en amandel crunch
- Chocolade krullen
- Gekonfijte citrus schil
Bereidingswijze
Bereidingswijze:
Speculaas crème:
- Breng de melk en room met de speculaas specerijen aan de kook
- Voeg de Crème Brûlée mix toe en breng opnieuw aan de kook
- Laat afkoelen tot 35 graden
Speculaas krokant:
- Hak de speculaas koekjes in grove stukken
Opbouw van de glazen:
- Vul de glazen met stukken speculaas koekjes
- Vul vervolgens met de Speculaas crème, houd ruimte over voor garnering
- Laat opstijven in de koeling
* Prijzen zijn indicatief en lopen uiteen per grossier.