Chocolademousse met olijfolie
25 porties
Chocolademousse met olijfolie en grof zeezout.Ingrediënten / Benodigdheden
- 1 pak Alsa Liquide pure chocolade mousse
- Valderrama olijfolie picudo
- Zeezout flakes
Tip!
Voeg eventueel een crumble toe voor een extra crunchBereidingswijze
- Doe de chocolade mousse in de beken van de keukenmachine.
- Klop de mousse gedurende 6-10 minuten.
- Doe de chocolademousse in een spuitzak met kartel spuitmondje
- Portioneer de chocolademousse met een spuitzak in glazen of ander servies.
- Plaats de chocolademousse gedurende 2 uur in de koelkast alvorens te serveren.
Je kunt er ook voor kiezen om de mousse in een kom te laten opstijven Maak voor serveren een cannelle en plaats deze op het bord.
Afwerking
Net voor serveren druppel je wat olijfolie over de mousse en verdeel je een paar zout flakes.