Chocolademousse met olijfolie
10 porties
Chocolademousse met olijfolie en grof zeezout.Ingrediënten / Benodigdheden
- 71 gram Alsa Chocolade mousse Douceur mix
- 2dl halvolle melk
- Valderrama olijfolie picudo
- Zeezout flakes
Tip!
Voeg eventueel een crumble toe voor een extra crunchBereidingswijze
- Giet de koude melk (0 tot 3°C) in de kom van een keukenmixer en voe dan de Alsa chocolade mousse douceur mix toe.
- Klop gedurende 2 minuten op lage snelheid en vervolgens 5 minuten op maximale snelheid.
- Doe de chocolademousse in een spuitzak met kartel spuitmondje
- Portioneer de chocolademousse met een spuitzak in glazen of ander servies.
- Plaats de chocolademousse gedurende 2 uur in de koelkast alvorens te serveren.
Je kunt er ook voor kiezen om de mousse in een kom te laten opstijven Maak voor serveren een cannelle en plaats deze op het bord.
Afwerking
Net voor serveren druppel je wat olijfolie over de mousse en verdeel je een paar zout flakes.