Charlotte van aardbei
10 personen
Charlotte van aardbei met aardbeisaus en aardbei sorbetijs.
€ 5,94 per receptuur / € 0,59 p.p.*
Ingrediënten / Benodigdheden
Benodigdheden:
- 10 rvs ringen 5 cm Ø
- Pvc-folie (of stroken bakpapier)
Ingrediënten:
- 86 g Alsa Aardbeien Mousse mix
- 1 dl Alsa topping Aardbei
- 2 dl halfvolle melk
- 200 g lange vingers (3 stuks p.p)
- 150 g verse aardbeien
Bereidingswijze
- Leg plasticfolie op een plateau en plaats de ringen erop
- Bekleed de ringen met pvc-folie
- Meng de aardbeienmousse mix met de melk
- Klop 2 minuten op lage snelheid en vervolgens 5 minuten op hoge snelheid
- Doe de aardbeienmousse in een spuitzak en vul de ringen
- Plaats de aardbeienmousse gedurende 2 uur in de koelkast
- Snijd de lange vingers zowel in de lengte als in de breedte doormidden
- Haal de aardbeienmousse uit de ringen en verwijder de pvc-folie
- Plak de lange vingers om de aardbeienmousse
- Leg de Charlotte op een bord
- Garneer met de aardbei topping en verse aardbeien
Garnering suggestie
- Eetbare bloemen
* Prijzen zijn indicatief en lopen uiteen bij de grossiers.