Blossum Up
36 personen
Chocolade mousse, Vanille mousse met oranje bloesem en mango gelei
€ 11,96 per recept / € 0,33 p.p.* (Zonder topping)
Ingrediënten / Benodigdheden
Ingrediënten:
Chocolademousse:
- 4 dl melk
- 192 g Alsa Chocolademousse Douceur
Mango gelei:
- 3,5 dl mangopuree
- 6.6 g gelatine Dr. Oetker Professional (2 bladen)
Vanillemousse met oranje bloesem:
- 142 g Alsa Vanillemousse mix
- 4 dl water
- 5 ml oranje bloesem (1 theelepel)
Garnering suggestie:
- Plakjes mango
- Chocolade krullen
- Eetbaar bloemetje
Bereidingswijze
Bereidingswijze:
Mango gelei:
- Warm de mangopuree op
- Knijp de gelatine goed uit en voeg toe aan de puree
- Laat afkoelen
Chocolademousse:
- Meng de Alsa Chocolademousse mix met de melk
- Klop het geheel gedurende 3-4 minuten op hoge snelheid
- Doe de mousse in een spuitzak met een spuitmondje naar keuze
Vanillemousse met oranje bloesem:
- Meng de Alsa Vanillemousse mix met het water
- Voeg de oranje bloesem toe
- Klop het geheel gedurende 3-4 minuten op hoge snelheid
- Doe de mousse in een spuitzak met een spuitmondje naar keuze
Opbouw van de glazen:
- Vul de glazen met een laag chocolademousse
- Laten opstijven in de koeling
- Giet een laag Mango gelei erop met een sausdispenser of maatbeker
- Laat opstijven in de koeling
- Spuit de Vanillemousse met oranje bloesem op de Mango gelei, houd ruimte over voor garnering
* Prijzen zijn indicatief en lopen uiteen per grossier.