Slagroomversteviger
- Bakhulpstof
- Speciaal voor slagroom
De Slagroomversteviger van Dr. Oetker Professional zorgt voor het langdurig verstevigen van slagroom. Voorkom dat de room op taarten inzakt en maak decoraties van room met een spuitmondje. Voeg per liter room 20 - 40 gram slagroomversteviger toe en klop tot de slagroom stijf is. Vervolgens kan deze gebruikt worden voor het decoreren en vullen van verschillende desserts. Zet bijvoorbeeld MonChoutaart op de menukaart of gebruik de stevige slagroom voor het maken van friandises.
Neem contact met ons opIngrediënten
suiker, gemodificeerd aardappelzetmeel, antiklontermiddel (E341). Kan sporen bevatten van: SOJA, EI, MELK, GLUTEN, NOTEN.
Voedingswaarden
100 gram | |
Energie | 346 kcal |
Vetten | 35 gram |
Waarvan verzadigde vetzuren | 20 gram |
Koolhydraten | 5.8 gram |
Waarvan suikers | 4.7 gram |
Eiwitten | 2.2 gram |
Zout | 0.09 gram |