Assortiment / Bakingrediënten / Gelatinepoeder

Gelatinepoeder

  • Gelatine in poedervorm
  • Hoge geleerkracht

Het Gelatinepoeder van Dr. Oetker Professional is geschikt voor het binden van desserts, vruchtengelei en hartige gerechten. Dit poeder heeft een geleerkracht van 250 Bloom. Voeg 20 gram gelatinepoeder toe per liter vloeistof en verwarm de gewelde gelatinevloeistof voorzichtig samen met de andere ingrediënten. Gebruik dit gelatinepoeder bijvoorbeeld voor het maken van vruchtengebakjes of voor het opstijven van een koude taart.

Neem contact met ons op
Product informatie

Ingrediënten

Ingrediënten: varkensgelatine.

Contact

Cookies

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Voor sommige soorten hebben we je toestemming nodig.

De noodzakelijke cookies en anonieme statistieken zijn altijd automatisch actief; als je op "accepteer alle cookies" klikt, accepteer je ook de optionele cookies. Wanneer je zelf wilt kiezen welke cookies je aanzet, klik je op “cookie instellingen”.

Cookie-instellingen

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Voor sommige soorten hebben we je toestemming nodig.

Noodzakelijke cookies gebruiken we om de basisfuncties van de site te kunnen laten draaien. Deze cookies verzamelen nooit persoonsgegevens.

Deze cookies verzamelen anoniem gegevens over hoe bezoekers onze website gebruiken, zodat we onze website verder kunnen verbeteren.

Deze cookies verzamelen gegevens over hoe bezoekers onze website gebruiken, zodat we onze website verder kunnen verbeteren.

Deze cookies maken het mogelijk om embeds van YouTube, LinkedIn, Facebook, Instagram etc. te tonen in artikelen. Ook kunnen deze cookies worden gebruikt om gepersonaliseerde advertenties te tonen en daarom kunnen deze cookies je surfgedrag op verschillende websites volgen.